De werkwijze van de levering naar België van geboortekaartjes door ApartGeboorteKaartje.eu

Mooie design geboortekaartjes...

Geboortekaartjes bestellen was nog nooit zo makkelijk...

De werkwijze van de levering naar België van geboortekaartjes door ApartGeboorteKaartje.eu

Nederlandse-vlag Belgische-vlag

ApartGeboorteKaartje.eu, natuurlijk ook gewoon in België

Zo makkelijk kun je kaarten bestellen bij ApartGeboorteKaartje.eu

Kies de kaart van je keuze en geef je eigen teksten aan ons door. Wij verzorgen de opmaak en je krijgt snel een voorbeeldkaartje per mail.
Heb je een speciale wens m.b.t. de kleuren of lettertype? Geef dit in de aanvraag aan ons door en wij verzorgen deze aanpassing. Er is veel mogelijk! Je hebt 5 GRATIS correctieronden.

Inclusief GRATIS enveloppen en...
het GRATIS vooraf verzenden van de enveloppen

Leveringen naar België
ApartGeboorteKaartje.eu is ook de beste online Geboortekaartjes leverancier van België. Wij leveren tegen dezelfde voorwaarden in België als in Nederland. Zie onderstaand een overzicht van de services die gelden voor België.
Contact opnemen
Onze ontwerpers staan u natuurlijk graag persoonlijk te woord. U kunt ons contacteren via e-mail of telefonisch. Mailen heeft onze voorkeur.
In 5 stappen je geboortekaartjes in huis!
Stap 1:
Ga naar het kaartoverzicht van onze Geboortekaarten

Stap 2:
Kies hier een geboortekaartje die je mooi vindt. Je gaat nu naar het overzichtsscherm van het gekozen kaartje.

Stap 3:
In de diverse velden kun je de door jou gewenste teksten voor je geboortekaartje invoeren. Controleer deze goed, maar je ontvangt van ons altijd een digitale drukproef ter controle. Je hebt dan nog alle tijd om deze teksten te controleren en aan te laten passen. Je hebt 5 GRATIS correctierondes.
Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Als je niet weet of het een jongen of een meisje wordt, mag je voor beide een ontwerp laten opmaken. Bij de geboorte komt dan vanzelf één kaartje te vervallen.

Kraamfeest of kraamborrel?
We hebben de mogelijkheid om een tekstwissel te doen op de kaart.
Je krijgt dan één serie kaarten met bijv. de aankondiging van de geboorte en één serie met de uitnodiging voor bijv. het kraamfeest.

Als je jouw gegevens hebt ingevuld en verstuurd, krijg je direct persoonlijk contact met de ontwerper. Op werkdagen krijg je vaak dezelfde dag nog bericht.
Stap 4:
Je kunt alle teksten en kleuren die op onze voorbeeldkaartjes staan aanpassen. De inhoud en hoeveelheid van de tekst is aan jou. Houd wel rekening met de beschikbare ruimte op het kaartje. Deze wijzigingen passen wij 5x GRATIS voor je aan.

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp en de teksten, dan kun je ook een gedrukt proefkaartje aanvragen.
Het aantal kaarten die je wilt bestellen kun je aan ons doorgeven en wij sturen dan, per mail, een factuur. (neem altijd 10 kaarten méér voor de zekerheid)
Als de factuur betaald is, worden de enveloppen direct naar je verstuurd. Je kunt deze dan in alle rust adresseren.

Stap 5: Geboren?
Nadat je baby geboren is, stuur je de laatste nog ontbrekende gegevens aan ons door. Je ontvangt dan nog een laatste controle-mail.
Na je akkoord gaan de gegevens naar de drukker en worden de kaarten naar jullie verzonden.
Is je akkoord op werkdagen* vóór 11:30 uur binnen, dan worden de kaarten nog dezelfde middag gedrukt en naar je verstuurd. Meestal worden ze dan, ook naar België, de volgende dag al afgeleverd. (niet op zondag)
Wij verzenden de kaartjes naar één door jullie opgegeven adres per pakketpost. Een pakketje kan niet door de brievenbus, dus er zal iemand op het opgegeven adres aanwezig moeten zijn voor ontvangst.
Over de diensten van de expediteur, kunnen wij nooit aansprakelijk worden gesteld.
Wij nemen geen verantwoording voor type- of taalfouten in de tekst.

*werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

Is er iets nog niet duidelijk of heb je nog vragen? Kijk eens bij ’Veelgestelde Vragen’.
Anders begin maar rustig met je aanvraag, we helpen je verder. Het komt vanzelf goed!
Betaalmethode
We sturen, na overleg over de aantallen, je een factuur van de totale kosten. Betalen kun je via je eigen bank, door het te betalen bedrag te storten op ons rekeningnummer (het rekeningnummer sturen wij per mail en staat ook vermeld op de factuur). Heb je betaald, dan worden de enveloppen dezelfde dag nog naar je verzonden. Je kunt deze dan in alle rust vooraf al schrijven.
Enveloppen:
Wij leveren uitsluitend (100 grm2) witte enveloppen
Wil je toch graag een gekleurde envelop, dan kan je deze zelf bestellen bij bijvoorbeeld: www.envelopshop.nl
Geboren? Snelle levering!
Als jullie kindje geboren is, mail je zo snel mogelijk de ontbrekende gegevens (o.a. naam, geboortedatum, tijd, gewicht, lengte, meisje/jongen etc.). Je ontvangt dan nog ter controle een laatste proef per mail. Na je akkoord sturen wij het drukklare bestand direct naar de drukker en ontvang je, meestal de andere dag al, ook naar België, van hen de kaarten.
Papierkwaliteit:
Onze kaartjes worden standaard gedrukt op 340 grams wit karton met een mooie matte uitstraling. Een aantal ontwerpen worden bij voorkeur gedrukt op mooi stevig, dik Tintoretto Gesso karton. Deze papiersoort heeft een mooie gehamerde structuur en voelt natuurlijk aan. Het papier heeft een unieke en luxe uitstraling en past goed bij dit ontwerp.
Bank
Volg ons

facebook googleplus youtube

Wij verzenden naar:
Nederland flag1 en België flag2 en veel overige landen.
ApartKaartje.nl
Handelscentrum 46
7102 AL Winterswijk

Tel.: 0543-522 960